WELKOM BIJ P&T ORIGINALS 8175
VEEL SHOP PLEZIER !

Poets en Was

Seepje vloeibaar

Vloeibare Seepjes maken je was op alle temperaturen schoon en zacht! In Nepal worden superschillen verpoederd, voordat ze naar Nederland worden verscheept. In het washok van Seepje maken ze er een vloeibaar extract van.

De vloeibare Seepjes bestaan voor 80 %uit dit extract. Daar worden andere schone ingrediënten aan toegevoegd.

Zo wassen we samen de wereld schoner en mooier!!!!!

De verpakking is gemaakt van oude melkflessen uit Engeland. Dus stop je trommel goed vol met was en doseer de aanbevolen hoeveelheid Seepje in 't zeepbakje van je wasmachine. Kies je favoriete wasprogamma en draaien maar .....

Seepje gebruikt alleen de beste ingrediënten uit de natuur, zoals onze Nepalese superschillen. Door daar een eerlijke prijs voor te betalen krijgen de Sapindus bomen meer waarde en blijven ze behouden. Ook hebben onze ingrediënten een significant lagere impact op het afvalwater dat vanuit jouw huis ‘t riool instroomt!

Poetsen met Seepje

Seepje allesreiniger bestaat voor 90% uit superschillen-extract en maakt alle oppervlakken natuurlijk vrij van vet en vuil. Zo poetsen we dus ook de wereld schoner en mooier ......

Zowel de Zon op je bol geur als de Frisse mintjes geur is geschikt voor alle harde afneembare oppervlakken. Zoals vloeren, kozijnen, spiegels en de deuren van je inloopkast. Zelfs de badkamer en keuken schreeuwen om jouw poetskracht.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »