WELKOM BIJ P&T ORIGINALS 8175
VEEL SHOP PLEZIER !

Over ons

De liefde voor oude ambacht en meubels met een verhaal, heeft geleid tot de start van P&T Originals.
Dit jaar zijn we begonnen met unieke oude meubels en accessoires, gecombineerd met opmaat gemaakte meubels.

We willen bij P&T Originals onderscheidende meubels verkopen in een brocante, vintage en industriële stijl. De combinatie van verschillende stijlen en het creëren van een persoonlijke stijl is daarbij een belangrijke drijfveer. We speuren heel Europa af naar bijzondere meubels. Ondanks dat het niet altijd makkelijk is mooie unieke stukken te vinden, slagen we er steeds weer in om onze site te vullen met een breed scala aan meubels en accessoires.

Daarnaast ontwerpen we ook meubels die op maat gemaakt kunnen worden. Daarbij is echt heel veel mogelijk. Al sinds het begin werken we met onze eigen vakbekwame meubelmaker, die de ontwerpen uitwerkt tot sfeervolle handgemaakte meubels. Het is voor ons een uitdaging om steeds weer het perfecte meubel voor een klant te maken; zowel voor thuis als voor bedrijven!

De enthousiaste reacties van klanten geven aan dat het assortiment in de smaak valt bij zowel de brocante liefhebbers, vintage-fans en liefhebbers van strak en industrieel.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »